kapat

18.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telefonunuz konuşuyor!
Ekimde piyasaya çıkacak olan Ericsson'un akıllı telefonu T28s, sesle kimin aradığını söylüyor. 380 milyonluk telefon, 150 saat bekleme süresine sahip

CEP telefonları artık sadece konuşturmuyor, kendisi de konuşuyor. Ericsson, T28s modelini uzay çağını andıran bir atmosferde Türk tüketicisine tanıttı. Telefonun küçük ve hafif olmasının yanında, en büyük özelliklerinden birisi sesle size kimin aradığını haber vermesi. Eğer kulağınızda kulaklık takılı ve arayan kişinin numarası telefonunuzda kayıtlıysa, T28s kimin aradığını sesle iletiyor. Siz de "cevapla" ya da "meşgul" diyerek isterseniz konuşuyorsunuz.

Akıllı aksesuarlar
Ericsson T28s, hacim açısından piyasadaki en küçük cep telefonu olma özelliğine de sahip. Telefonun aksesuarları en az kendi kadar akıllı. Örneğin takılan pilin orjinal olup olmadığını telefon anlayabiliyor. Ya da ne kadar konuşma ve bekleme süresi kaldığını size gösteriyor. Böylece, telefonunuz pilinin aniden biterek sizi ortada bırakması sözkonusu değil.

Telefonun özellikleri arasında, sesle arama, aktif kapak, titreşim özelliği, tetris ve solitaire isimli oyunlar, kronometre, hesap makinesi de yer alıyor. Telefonun bir diğer özelliği de menüsünde bulunan Profiller seçeneği. Buna göre, toplantı profilini çalıştırınca sadece patronunuzun sizi aramasına imkan tanıyorsunuz, ya da ev profiliyle sadece eşinizi ve çok yakın arkadaşlarınızının aramasına imkan tanıyorsunuz.

Kısa mesaj geçmek istediğinizde, altı kişiye aynı anda aynı mesajı gönderebilmenizi de sağlayan telefon, 10.5 saat konuşma ve 150 saat bekleme süresine sahip. Ekim ayında piyasaya çıkacak olan telefonun fiyatı da yaklaşık 380 milyon lira olacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır