kapat

18.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Özaydınlı'ya yeni şok
Migros Genel Müdürü Bülent Özaydınlı, babasının acısı dinmeden, 25 yıllık eşi Melike Özaydınlı'yı kaybetti

Kenan KORKMAZ

MİGROS Genel Müdürü Bülent Özaydınlı, geçtiğimiz ay yitirdiği babasının acısı küllenmeden, 25 yıllık eşi, ressam Melike Özaydınlı'yı kaybetti. Beynindeki tümör nedeniyle bir yıldır yaşam savaşı veren, 6 kez ameliyat geçiren Melike Özaydınlı, ABD ve İstanbul'da tedavi görüyordu.

Migros Genel Müdürü Özaydınlı, 3 Ağustos tarihinde de, emekli orgeneral olan babası İrfan Özaydınlı'yı kaybetmişti. Babasının acısı dinmeden 25 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Özaydınlı, eşini de tıpkı babası gibi Selimiye Camii'nde kılınan cenaze namazı ile uğurladı.

Melike Özaydınlı'nın biri üniversite mezunu, diğeri henüz üniversite öğrencisi olan iki erkek çocuğu bulunuyor. 19 Mart 1949 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özaydınlı, 1972 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Öğretim üyeliği yaptı
1987-1988 yılları arasında ODTÜ İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapan Özaydınlı, 1988-1992 arasında Egebank ve Esbank'ta çeşitli görevlerde bulundu. 1992 yılında emekliye ayrılan Özaydınlı gönlündeki uğraş olan resme döndü. İstanbul'da resim sergileri açan ve kataloglar oluşturan Melike Özaydınlı, resim merakının ilk yıllarında Ümit Çamaş'tan dersler almış, daha sonra ise çalışmalarını İstasyon Sanatevi'nde sürdürmüştü.

Melike Özaydınlı, rahatsızlandıktan sonra ABD'de uzun süre tedavi görmüş, Cerrahpaşa ve Amerikan Hastaneleri'nde 6 beyin ameliyatı geçirmişti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır