kapat

30.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Buruk kutlama
30 AĞUSTOS Büyük Zafer... 17 Ağustos ise, Türk tarihinin en büyük felaketi olarak tarihe geçecek. Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktası olan Büyük Zafer'in 77. yıldönümü deprem felaketi nedeniyle çok sınırlı törenlerle kutlanacak.

Cumhurbaşkanı Demirel, Türk milletinin şanlı tarihinin destanlar ve zaferlerle dolu olduğunu vurgularken, "Tarih boyunca, her türlü zorluğa birlik ve beraberlik içerisinde göğüs geren milletimiz, tüm fertleriyle, tüm kurumlarıyla el ele vererek, büyük deprem felaketinin açtığı yaraları da saracaktır" dedi. TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut, "Milletçe hepimizi derin yasa boğan deprem felaketi bu büyük günün coşkusunu gölgeliyor" dedi.

Başbakan Bülent Ecevit, "İnanıyorum ki halkımız, Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği kararlılığı ve başarısını, deprem yaralarının sarılmasında da gösterecektir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli her türlü zorluğu aşan milletimizin bugün de aynı duygular içerisinde, bu felaketin yaralarını sarmasını bileceğini vurgularken, ANAP lideri Mesut Yılmaz "30 Ağustos Türk milletinin çok ağır şartlar altında bile istiklalini kazanmak yolunda ne kadar büyük mücadele verdiğinin belgesidir" dedi.

Genelkurmay Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu da, Türkiye'yi parçalamaya çalışan her türlü teşebbüsün Türk Ordusu'nun karşısında mutlaka hüsrana uğrayacağını ifade etti, elim felaketinden üstesinden geleceğimizi vurguladı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır