kapat

22.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Duygusal ve sevgi dolu yaklaşımlarınız size hoş bir gün geçirme fırsatı veriyor. Bugün spekülasyona ilgi duyabilir, sevdiklerinizle tatile çıkma planları kurabilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler için olumlu gün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Mesleki konularda pozisyon şansları elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizin güçlenmesi yeni anlaşmaları gündeme getirebilir. Aşk ve sevgi konusunda düşünsel bazda anlaşabileceğiniz bir kişi var.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Arkadaşlarınızla biraraya gelip grup çalışmalarında yer almak isteyebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma isteğinizin desteklenmesi motivasyonunuzu arttırabilir. Bu durumu lehinize kullanmak elinizde.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yalnız kalmak ve özel işlerinizle uğraşmak isteğinizin artacağı bir gün. Yaratıcı yönünüzü meditasyon yaparak destekleyebilir, iç sesinizi dinleyerek hareket edebilirsiniz. Bu arada sevdiklerinizin anlayışına ihtiyacınız olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzdaki Ay'ın Venüs'le rahat açısı duygusal bakımdan rahat bir gün geçirebileceğinize işaret ediyor. Kendinizi fazlasıyla duyarlı ve sezgisel bakımdan güçlü hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Meslek yaşantınızdaki olumlu gelişmelere bağlı olarak parasal rahatlama yaşayabilirsiniz. Yerinde yatırımlar yapmanın tam zamanı. İkili ilişkilerinizdeki sorunları konuşarak çözümleme yoluna gitmelisiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Telefon trafiğinizin artacağı ve iletişim konusunda yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevreye kısa yolculuklar yaparak eski dostlarınızla görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Evinizde kendinizle başbaşa kalmak ve içinize kapanmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İşle ilgili konularda aşırı düşünmek ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Bazen, işleri oluruna bırakmak gerekebilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Venüs'ün Akrep'teki Ay'la rahat açısı çok çekici olabilecek gibi görünüyor. Bu da sosyal ortamlarda kişiliğinizin hoş yönleriyle fark edilebileceğinize işaret ediyor. Sizin için şanslı bir dönem...
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sağlığınızla ilgili konulara ağırlık vermek durumunda kalabilirsiniz. Etrafınızda yardıma ihtiyacı olanlar için bir şeyler yapmak isteyebileceğiniz, fedakar bir gününüzdesiniz. Günlük çalışmalarınız hızlanıyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İkili ilişkileriniz ve ortaklarınız konusunda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Eşinizi duygusal bakımdan kendinize yakın hissedebilir, birlikte yakın çevreye geziler yapabilirsiniz. Bu, sorunlarınızı halletmek için fırsat olabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün vergi, finans, yatırım ve hisseli paralarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle ya da ailenizle kaynaklarınızı değerlendirme konusunda tartışmalar yaşamanız mümkün. Merak etmeyin, sorunlar hallolacak.