kapat

10.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Spreyle soydular
Pazarlamacı kılığına giren iki hırsız eski mankenlerden Melike Mercan'ın yüzüne bayıltıcı sprey sıkarak evini soydu. Mercan'ın evinden ziynet eşyaları ile paraları çalındı

BAHÇELİEVLER'de pazarlamacı olduklarını söyleyerek kapıyı açtıran iki kişi ev sahibi Melike Mercan'ın yüzüne sprey sıkarak bayılttıktan sonra evini soydular. Esrarengiz gaspçılar eski bir manken olan Mercan'a ait mücevherlerle cüzdanında bulunan bir miktar parayı alarak ortadan kayboldular.

Bahçelievler'de bulunan Baran Sitesi'nin, B/1 Blok'taki 22 numaralı dairesinde sabah saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, eski bir manken olan Melike Mercan zilinin çalması üzerine kapıdakilere kim olduklarını sordu. Diofondan "pazarlamacı" yanıtını alan Melike Mercan hiç bir şeyden şüphelenmeden kapısını açtı. Kapı açıldığı anda yüzüne bayıltıcı sprey sıkılan 38 yaşındaki Mercan olduğu yere yığıldı. Gaspçılar ise genç kadının üzerinde bulunan bir gerdanlık, üç bilezik, dört küpe ile cüzdanında bulunan bir paraları alarak kayıplara karıştılar. Fotoğraf teşhisi için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Melike Mercan söz konusu kişileri tanımadığını söyledi. Polis soruşturmayı derinleştirdi.

MUSTAFA ŞEKEROĞLU (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır