kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Havuz alev alev
Yüzme Federasyonu Başkanı Toygarlı'nın basın toplantısına gelen milli yüzücülerden Oral, "Bugüne dek bize hiç destek sağlamayan federasyonun para verip başarıyı sahiplenmesini istemiyoruz" dedi

Yüzme Federasyonu Başkanı Haluk Toygarlı ile Milli Takım sporcuları arasındaki tartışma gittikçe büyüyor. Toygarlı'nın organizasyonla ilgili olarak dün düzenlediği toplantıda söz almak isteyen yüzücü Çetin Oğuz, başkan tarafından engellendi.

Toygarlı'nın Derya Büyükuncu için "Ya yüzer ya biter" sözlerinden sonra başlayan gerginlik, dün değişik bir boyuta taşındı. Federasyon Başkanı, basın mensuplarının Büyükuncu konusundaki ısrarlı sorularını, "Bu konudaki basın toplantısını salı günü yapacağım" diyerek geçiştirdi.

Kendisine soru sormak isteyen Milli Takım sporcusu Çetin Oğuz'a, "Sadece gazetecilerin sorularını yanıtlarım" diyerek çıkışan Toygarlı'nın hayli gergin olduğu gözlendi.

Para istemeyiz
Toplantı sonunda Çetin Oğuz, "Derya için söylenenler hepimizin moralini bozdu. Ona böyle söylüyorsa bize daha kötüsünü söylüyor demektir" diye konuştu.

Milli Takım sporcularından Orel Oral ise, "Ben, İlkay Dikmen, Derya Büyükuncu, Hakan Kiper, Aytekin Mindan, Olimpiyat barajını geçtik. Bu başarısızlık değildir. Havuzda tadilat var diye açık havada 50 metrelik havuzda idman yapamadık. Biz manevi yardım istiyoruz. Para verip sonra da başarımızı sahiplenmelerini istemiyoruz" dedi.

Derya Büyükuncu ve Milli Takım sporcuları bugün konu hakkında basın toplantısı yapacaklar.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.