kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kalli dönüyor
Haifa beraberliği sonrası yönetimde yüksek sesle tartışılan teknik direktör krizi bu hafta sonuca bağlanıyor. Salı günü İstanbul'a gelecek olan Kalli'nin teknik direktörlüğü kabul edeceği bildirildi

Beşiktaş'ta teknik direktörlük krizi çözülüyor. Özellikle İstanbul'da Hapoel Haifa ile berabere kalınmasından sonra yönetimde yüksek sesle dile getirilen teknik direktör sorunu salı günü Karl Heinz Feldkamp'ın İstanbul'a gelmesiyle çözüme bağlanacak. Hapoel Haifa karşılaşmasında sergilenen futbol sonrası Kalli'nin yerine teknik direktör olarak görev yapan Briegel'in bu yükü kaldıramadığı yöneticiler tarafından telaffuz edilmeye başlanmıştı. Başkan Süleyman Seba'nın yakın çevresine Feldkamp'ın takımın başına tam yetkiyle teknik direktör olarak geleceğini söylediği bildirildi.

Salı günü İstanbul'a gelecek olan Feldkamp ile yönetimin görüşme yapacağı, ama yapılan telafon görüşmelerinde Kalli'nin teknik direktörlüğe dönmek için ikna olduğu öğrenildi.

Haifa maçına Briegel ile
Feldkamp'ın İstanbul'a döneceği salı günü takım da Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu rövanşında Hapoel Haifa ile oynayacağı maç için İsrail'e gideceğinden Kalli kafilede yer alamayacak. Takımı maça Briegel'in hazırlayıp çıkaracağı, ama Kalli'nin de maç günü İsrail'e gitme ihtimali bulunduğu bildirildi.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.