kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oulare fiyaskosu
F.Bahçe, Genk'in Gineli yıldızını alamadı. Genk Menajeri Haylen, F.Bahçe'nin konuya ciddi bir şekilde yaklaşmadığını belirterek "Oulare'yi vermiyoruz" dedi

F.Bahçe'nin prensipte anlaştığı Süleyman Oulare'nin transferi yattı. Genk Kulübü, Gineli futbolcusunu vermeyeceğini açıkladı.

F.Bahçe Futbol Şube Sorumlusu Ali Yıldırım ile telefonla görüşen Genk menajeri Pau Heylen, "Belçika'nın 1 numaralı golcüsü Oulare için F.Bahçe verdiği sözde durmadı. Biz ciddi bir kulübüz, ama F.bahçe ciddi değil. Biz bu oyuncunun fiyatını 7 milyon mark olarak belirledik ve size bildirdik. Siz konuya ciddi yaklaşmayarak Genk gibi köklü bir kulübü zan altında bıraktınız. Oulare'yi size vermekten vazgeçtik" dedi.

Denenme isteğine kızdılar
Genk yetkililerinin, F.Bahçe'nin, "Oulare'yi gönderin. Real Madrid maçında deneyip karar verelim" teklifine büyük tepki gösterdikleri öğrenildi. Heylen, "Bu futbolcunun kalitesi ortada. Onu ne F.Bahçe'ye, ne de başka bir takıma denenmesi için göndermeyiz. 7 milyon mark ödemeyi kabul eden F.Bahçe, sonradan 'deneme'de ısrar ederek sözünde durmamıştır" açıklamasını yaptı.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.