kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fenerde kırmızı alarm
Hazırlık maçlarında sergilenen kötü futbol ve yaşanan gol kısırlığı camiada endişe yarattı. Teknik heyetin yeterliliği şimdiden tartışılıyor. Sakatlıklar da baş ağrıtıyor. Transferlerde tek kazanç Alpay

F.Bahçe ligin başlamasına bir hafta kalmasına karşın hâlâ iyi sinyaller vermiyor. Oynanan hazırlık maçlarında sergilenen kötü futbol ve yaşanan gol kısırlığı yönetim ve camiada karamsar bir tablo doğurdu.

Teknik menajerliğe getirilen Rıdvan Dilmen'in yetersizliği camiada giderek daha çok kişi tarafından telaffuz ediliyor. Teknik heyet ise geleceğe umutla bakıyor ve F.Bahçe'nin ligde gerçek kimliğini göstereceğini iddia ediyor.

Trabzon'dan alınan Abdullah ve Ogün'ün uyum sağlayamadığı ortada. Abdullah'ın ağır olması, Ogün'ün de sürekli sakatlanması camiada "Yanlış transfer mi?" endişelerini arttırıyor.

Daha takviye gerek
Golcü krizi hala sürüyor. Sarı lacivertliler, Moldovan, Preko, Boliç ve Faruk'tan verim alamıyor. Teknik heyet ve yönetimin forvet arayışları sürerken, adayların transferi de bir türlü gerçekleşmiyor.

Orta alanda asker niteliğinde savaşçı bir futbolcu yok. 90 dakika mücadele edecek bir oyuncunun yokluğu, takımı zora sokan nedenlerden biri olarak gösteriliyor. Son G.Antep maçında Sergen, Abdullah ve Moşe'nin adeta sahada yürümeleri endişeleri arttırdı.

Bütün bu olumsuzlukların yanında, en büyük sevinç kaynağı ise Beşiktaş'tan alınan ve takıma hemen uyum sağlayan Alpay oldu.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.