kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz: Düzeni ANAP değiştirdi
ANAP lideri Mesut Yılmaz, Türkiye'de demokrasi, hak ve hürriyetlerin elde edilmesi için verilen bedeli halkın değil, onların temsilcilerinin ödediğini belirterek, "Bu bedeli, 16 yıldan beri de ANAP ödemiştir" dedi.

ANAP Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimlerde Yeni Hedefler" toplantısı, Genel Başkan Mesut Yılmaz başkanlığında yapıldı.

ANAP'ın düzeni değiştirdiğini belirten Yılmaz, "Başarılarımızı içlerine sindiremedikleri için bize saldırıyorlar" dedi. Yılmaz, belediyelerin sıkıntılarını bildiğini vurgulayarak, başkanlara da "Mahalli İdareler Reformu Meclis'ten çıktığında, sıkıntılar önemli ölçüde geçecektir. Türkiye'deki mahalli idarelerin bütçeden aldıkları pay yüzde 10'dan yüzde 30'a çıkacaktır" mesajı verdi.

Tantan'ı kızdırdılar
İçişleri Bakanı Sadettin Tantan ise, emeklilik hakkı isteyen belediye başkanlarına kızdı ve "Sizlere emeklilik yok. Hizmet için ölene kadar çalışacaksınız" dedi. Tantan, Genel Başkan Yılmaz'ın aksine, Mahalli idareler reformunun fazla bir yararı olmayacağını belirtti.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.