kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul didik didik arandı
İstanbul'da önceki gece yapılan 'huzur' operasyonunda aranan 33 kişi yakalandı. Trafikte ise 12.5 milyar lira para cezası kesildi

Özkan ARSLAN - Bülent ERGÜN (SHA)

İstanbul'un önemli noktalarında ve eğlence yerlerinde önceki gece polis bir operasyon yaptı. Bu, "Huzur 34 (A)" adı verilen ve 1999 yılının 1 Ocak'ından itibaren süren uygulamaların 24'üncüsüydü. Saat 22.00'dan gece yarısı saat 01.00'e kadar süren aramalarda kentin huzur ve güvenliğine 'ince ayar' çekildi.

Çeşitli suçlardan aranan 33 kişinin yakalandığı operasyonlarda, durumları şüpheli görülen ve üzerlerinde kimlik ya da pasaport bulunmayan 102'si yabancı uyruklu toplam 390 kişi de gözlem altına alındı. Aramalar sonunda 6 adet ruhsatsız, 3 adet de kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Uygulamalarda, çok sayıda eğlence yeri ve dernek de kontrol edildi. Kurallara uymayan ve haklarında işlem yapılan 71 eğlence yeri ile 15 dernekte gerçekleştirilen aramalarda da, 365 karton kaçak sigara ile 54 şişe kaçak içki bulundu.

İstanbul genelinde yapılan trafik uygulamalarında ise toplam 3 bin 685 araç kontrol edildi. Kontrollerde, ehliyetsiz 12 ve alkollü araç kullanan 20 sürücü hakkında işlem yapıldı, 95 araç da trafikten men edildi. Trafik uygulamalarında, hatalı sürücülere toplam 12 milyar 747 milyon 740 bin lira para cezası kesildi.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.