kapat

01.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kılıç ve Alpay kalp krizi geçirdi
Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç ile Türk Halk Müziği şarkıcısı Selahattin Alpay Silivri'deki yazlıklarında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldılar.

Silivri Selimpaşa beldesi Kıyıkent mevkiindeki yazlık villasında sabah saatlerinde kalp krizi geçiren Dündar Kılıç, evde bulunan yakınları tarafından çağrılan bir ambulansla Özel Millet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Elektro şok
Hastaneye geldiğinde solunumu ve kalp fonksiyonları durmuş olan Kılıç, elektro şok yapılarak hayata döndürüldü. Silivri Özel Millet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Abdullah Gündoğan, yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Kılıç'ın solunum destek cihazına bağlandığını ve durumunun çok ciddi olduğunu bildirdi. Öte yandan olayın ardından hastaneye gelen Dündar Kılıç'ın yakınlarının bir güvenlik çemberi oluşturdukları görüldü.

Ünlü sanatçı Selahattin Alpay da Silivri Semizkum'daki yazlığında geçirdiği kalp krizi sonucu Dündar Kılıç'ın yattığı hastaneye kaldırıldı. Alpay'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten doktorlar, Alpay'ı 48 saat müşahede altında tuttuktan sonra taburcu edebileceklerini bildirdiler.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.