kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Karadeniz'de Safari Turu
Karadeniz'in eşsiz yeşili ile mavisi, Hotel Dedeman Rize'den kalkan 4x4 ciplerle büyülüyor bu kez bizleri

Yeşilin maviyle kucaklaştığı eşsiz Karadeniz, sırlarını Hotel Dedeman Rize'den kalkan ciplere açıyor. Karadeniz'in güzelliklerini daha çok gözle buluşturmayı hedefleyen "Zirvelerde Jeep Safari'99" etkinlikleri geçtiğimiz ay başladı.

Dört gün boyunca Karadeniz'in renk cümbüşünü, doğal ve tarihsel güzelliklerini gözler önüne seren "Zirvelerde Jeep Safari'99", bu yıl büyük bir ilgiye sahne oldu.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden Rize'ye gelen ve Suzuki Samurai 4x4 ciplere atlayarak, doğanın macerayla kucaklaşmasını sağlayan maceraseverlerin ilk günkü durağı, Hamsiköy, Zigana Dağı ve tüneli, Tortul Vadisi, Karaca Mağarası gibi Karadeniz'in doğal güzellikleri. İkinci günün programında ise Fırtına Vadisi, Palovit Şelalesi, Moğe Vadisi ve Çat-Elevit Yaylası yer alıyor. Elevit zirvelerinde 3000 metre yükseklikte Dedeman ahçılarının sunduğu öğle yemeği ile yemek sonrası Kaçkar Dağları'nın karlı zirveleri konuklarını ağırlıyor.

Rafting şansı
Üçüncü gün balıyla ünlü Anzer Yaylası ziyaret ediliyor. İsteyen konuklar Türk Rafting Milli Takımı'nın rehberleri eşliğinde 15 kilometrelik Güneyce-İyidere parkurunda rafting yapabiliyor.

Safarinin son günü ise Of, Çaykara, Uzungöl güzergahı ile Haldızen Yaylası'na varılıyor. Sultan Yaylası'nda yenen öğle yemeğinden sonra THY ile Trabzon'a dönüş sağlanıyor. 'Zirvelerde Jeep Safari' programının fiyatları gruplara göre belirleniyor. 8 kişilik gruplarda kişibaşı 900 dolar iken 32 kişilik gruplarda bu ücret 500 dolara kadara düşüyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır