kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KASİAD: Vergi değişikliği vakit geçmeden yapılmalı
KASİAD Başkanı Sait Yılmaz, vergi kanunundaki bazı maddelerin değiştirilmesini istedi.

KASİAD Başkanı Sait Yılmaz vergi değişikliklerinin acilen yapılması gerektiğini söyledi. Yılmaz, ekonominin dünyada rekabet gücünü koruması için özel sektör ile kamu yöneticilerinin diyaloğ içinde hareket etmesi gerektiğini savundu.

KASİAD Başkanı Sait Yılmaz yaptığı açıklamada öncelikle vergi paketinden bazı maddelerin ya değiştirilmesi ya da uzun vadeye yayılması gerektiğini vurguladı. Peşin vergi, nereden buldun konularında acilen düzenleme yapılmasını savunan Sait Yımaz şunları söyledi:

"Hükümet tek ağızdan konuşmalı, piyasaların ürkmemesi açısından, daha önemlisi Türkiye'nin gündemine geçmişi değil, geleceğe yönelik projeleri getirmeliyiz. Halkın önünü açan, dinamizm veren, arayışa sürükleyebilecek ve motive edebilecek fikir platformları oluşturmalıyız. Geçmişin güdük yapısından kurtulup, yani düşünce sahaları bulmalıyız. Yeni yatırım alanları yaratmalıyız. Hangi ürünle hangi teknolojiyle hangi sermaye yapısıyla dünyada rekabet gücünü koruyabiliriz? Bu sorulara cevap aramalıyız." Sait Yılmaz şöyle konuştu:

"Sayın Yılmaz'ın Karadenizli olması bizim için önemlidir. Ancak aklıselim insanlar yalnızca bu kriterden yola çıkarak geleceğini bir insana teslim etmezler. Bizler de aklıselim sahibi, fikri olan, karar verebilen, sorumluluk sahibi insanlarız. Biz Mesut Yılmaz'ı yakından tanıma imkanı bulduk ve kendisini bu noktalarda destekliyoruz."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır