kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sanata doyacağız...
Tarih ve doğa güzelliklerinin elele verdiği İstanbul'da, yaz aylarında sanatseverler pek çok etkinlikle buluşuyor.

Dışarda nefis bir hava varken, hafiften bir rüzgar teninize dokunup uçuşurken, gecenin güzelliği yüzünüze göz kırparken sanatla dolu saatler geçirmek nasıl da keyifli olur. Üstelik bu yaz programlar yine çok renkli. İşte bunlardan biri de, "Mithat Selection Opera Geceleri" konserleri. Yaz boyunca cumartesi geceleri İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki Erenköy Mağazası önünde devam edecek olan konserlerin açılışı Fenerbahçe Parkı'nda yapıldı.

Operayı popüler hale getirmek ve opera sanatının halkla bütünleşmesini sağlamak amacıyla gerçekleşen konserlerde, tamamını devlet konservatuarı öğrencilerinin oluşturduğu farklı gruplar, bundan böyle her hafta özel olarak hazırladıkları repertuarları ile popüler operadan örnekler sunup, düetler yapacaklar. Konserler bu sezon Mithat Selection Mağazaları'nın bulunduğu diğer illere de taşınıp oradaki sanatseverlerle buluşacak. Mithat Selection Mağazaları; İstanbul Bağdat Caddesi- Erenköy, Altıyol- Kadıköy, Rumeli Caddesi- Nişantaşı, Ataköy- Galleria, Tunalı Hilmi- Ankara, Çekirge- Bursa ve Konyaaltı- Antalya'da hizmet veriyor.

Yapı Kredi Sanat Festivali
Bu yıl Yapı Kredi'nin Sanat Festivali'ni kaçırmamanızı öneriyoruz. Cemil Topuzlu (Harbiye) Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan etkinliklerin bazıları şunlar:

22 Temmuz: Saat 21.15'te Belarus Cumhuriyeti Ulusal Akademisi Bolşoy Bale Tiyatrosu'nun Romeo ve Julyet gösterisi var.

23 Temmuz: Saat 21.15'te Belarus Cumhuriyeti Ulusal Akademik Bolşoy Bale Tiyatrosu'nun Carmina Burana gösterisi.

31 Temmuz: Yenilikçi ve kendine özgü müzik yaklaşımıyla genç yaşında büyük bir üne sahip olan virtüöz gitaristi Pat Metheny'nin konseri 21.15'te.

Bilet fiyatları: 10.000.000- 8.000.000- 6.000.000 TL. Öğrencilere ise son kademe bilet fiyatı üzerinden 0ndirim yapılıyor.

Neslihan DEMİR


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır