kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tufan nazire yaptı
F.Bahçe'nin, polisiye romanları aratmayan bir operasyonla G.Saray'ın elinden kaptığı İzmirsporlu genç futbolcu sarı-lacivertli kulüple 2 yıllık sözleşme yaptı

Transferi olay haline gelen İzmirsporlu Tufan, dün resmen F.Bahçeli oldu. Daha önce G.Saray'la anlaşan, hatta sarı-kırmızılı kulübün formasını giyen Tufan, F.Bahçe İdari Menajeri Cemil Turan tarafından önceki gün İstanbul'a getirildi, dün de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüp 18 yaşındaki oyuncuya 2 yıl için 100 milyar, bonservisi için de İzmirspor'a 175 milyar ödeyecek.

İmzayı attıktan sonra konuşan Tufan, "Klasik bir F.Bahçeliyim. Kendime güveniyorum. Yeteneğimi herkese göstereceğim" dedi. Basın sözcüsü Abdullah Kiğılı ise "Tufan Fenerbahçe'nin yıldızı olacak" ifadesini kullandı.

Tufan'ı F.Bahçe'ye veren İzmir Başkanı Cemal Dönmez, kulübünün çıkarlarını gözettiğini belirterek, "İzmirspor kendi şirketim olsa, Tufan'ı G.Saray'a verirdim. Cansun'la yaptığım son görüşmede, Tufan'ın başka talibi olduğunu söyleyince, kendisi bana 'Hayırlı olsun' dedi. Biz de Tufan'ı Fener'e verdik. Bizi kimse suçlamasın, yanlışı G.Saray yaptı" diye konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır