kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA.. KISA.. KISA..

* Zorlu Grubu'ndan kariyer olanakları
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü ile Mühendislik Kulübü'nün 26 Mayıs'ta düzenlediği "Tanıtım ve Mülakat Günleri"nin konuğu Zorlu Tekstil Grubu oldu. Zorlu Holding'in, öğrencilere sunduğu kariyer olanakları 'Dünyanın en büyük ev tektil kuruluşunda kariyeriniz hazır' mesajından yola çıkılarak hazırlandı. Birebir görüşme ve sohbet şeklinde geçen tanıtımda, öğrencilerin neden Zorlu Holding'i tercih etmeleri gerektiği anlatıldı. Bu çalışma özellikle, gençlerin kafasında henüz netleşmeyen sektörel, bölümsel ve görevsel kavramların anlaşılmasına faydalı oldu.

* Outdoor reklamcıları fuarda toplanıyor
İFO Fuarcılık, outdoor reklamcılık alanındaki firmaları 23-26 Haziran tarihlerinde "İstanbul Sign'99 Fuarı" nda topluyor. Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan fuara, 100'e yakın firma katılacak. Fuarda, firmalar marka, ürün ve satış noktasını tüketicilerle buluşturmayı hedefliyor. Fuarın kapsamında; reklam uygulama malzemeleri, aydınlatma sistemleri, elektronik göstergeler iç ve dış mekan reklam uygulamaları, organizasyon gereçleri bulunuyor.

* Türk şirketleri deflasyonla tanıştı
Eventus'un düzenlediği "Deflasyon" konferansı Sabancı Center'da gerçekleşti. Konferansa katılan Prof.Dr. Arman Kırım ve Haluk Ziya Türkmen, değişen ekonomik koşulların iş hayatını, yatırımları, şirket yapılarını ve stratejilerini nasıl etkileyeceğini anlattı. Global ekonomide kriz ve deflasyon ilişkisi, detaylarıyla tartışılarak uygulanacak mali yapılanma modellerini tanıtıldı. Konferansa katılanlar, Türkiye için yabancı olan deflasyon kavramını tanıma imkanı buldular.

* Hilton-Compaq Cup büyük ilgi görüyor
Hilton ve Compaq tarafından organize edilen Hilton-Compaq Tenis Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvanın ilk gününde, eski Türkiye şampiyonlarından Erdinç Baykal ve Can Üner karşı karşıya geldi. Bu çekişmeli maçtan sonra düzenlenen Profesyonel Sportif Aerobik Show ve Profesyonel Üniversiteler Step Show izleyenleri büyüledi. 5 Haziran'a kadar sürecek olan turnuvaya 200'den fazla sporcu katılıyor. Turnuvanın sonunda başarılı olan tenisçiler, Compaq tarafından ödüllendirilecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır