kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Alışverişin ardından soluklanın: Home Store
Home Store, Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezinde geçen yorucu bir günün ardından lezzetli bir mönü ve sıcak bir ortamda dinlenmek isteyenler için ideal bir mekan

Eğer Akmerkez'e yolunuz düşerse karşınıza gerçek bir klasik olan Home Store Cafe çıkar. İlginç dekorasyonu ve güleryüzlü personeli sizi bir anda içeriye çeker. Home Store Cafe'nin büyüsü sizi etkisi altına almıştır. Artık, kendinizi bu büyüye bırakabilirsiniz.

Home Store Cafe 365 gün saat 10.00'dan 22.00'ye kadar müşterilerine servis veriyor. Cafe'nin müşteri portföyünü her kesimden insan oluşturuyor: Gençler, işadamları, alışverişten yorulan bayanlar, sinema seansını bekleyenler.

225 ÇEŞİT YEMEK
Home Store Cafe'nin mönüsünde 225'e yakın çeşit var. En fazla rağbet gören yemek ise Boeuf Stragonof. Bunun yanı sıra Dana Madalyon, Bonfile Mantar ve Kapris Salatası tavsiye edilen diğer yemekler. Cafe'de ayrıca uzmanlar tarafından da onaylanmış bir diyet mönü bulunuyor. Eğer diyet yapıyorsanız size Somonlu Makarna Salatası, Baharatlı Sebze Sote ve Elmalı Strudel önerebiliriz.

Home Store Cafe tatlılarıyla da iddialı. Değişik lezzetteki pastalar, çeşitli kuplar ve 15 çeşit dondurma, tatlı meraklılarını bekliyor. Ama biz size Ottoman Cup ve Ananas Carpacio'yu tatmanızı tavsiye ediyoruz.

Eğer keyifli bir alışverişin ardından günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız Home Store Cafe, aradığınız tüm özelliklere sahip.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır