kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Pusula Danışmanlık'tan işletmelere büyük hizmet
Son yıllarda yükseliş trendine giren yönetim danışmanlığı şirketlerine bir yenisi daha eklendi:

Pusula Human & Work. İnsan Kaynaklarını, işletmenin kilit kadrosu olarak kabul eden Pusula Human & Work, bir organizasyonun verimliliğini üç temel kaynağa bağlıyor. Bu kaynaklar; firmanın mali, fiziksel, insan kaynakları.

4 yıl süren çalışmanın sonucunda, programlarını 3 ana başlıkta toplayan Pusula Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Eğitimi Programı, Teknik Destek ve Eğitim Programı, Yardımcı Programlar alanlarında faaliyet gösterecek.

Pusula Danışmanlık, "İnsan Kaynakları Yönetimi ve Eğitimi" programında, insan kaynaklarının stratejik ve işlemsel bakımdan planlanması, personel işe alımı için kaynak araştırma ve personel eğitimi gibi konularda hizmet veriyor. Ücret ve maaş konularında piyasa takibi, personel iş emniyeti ve güvenliği çalışmaları, organizasyon gelişmesinin sağlanması, performans değerlendirilmesi, organizasyon içi iletişim gibi konular da firmanın uzmanlık alanları arasında yer alıyor.

"Teknik Destek ve Eğitim Programları" ise orta ölçekli fabrika, imalathane ve atölyelerde uygulanıyor. Bu programda, toplam kalite yönetimi, sürekli iyileştirme çalışmaları, sorun çözme teknikleri üzerinde duruluyor. "Yardımcı Programlar"da ise; kurum imajının oluşturulması, kurum sosyal aktivitelerinin hazırlanması, PR çalışmalarının hazırlanması ve uygulanması gibi konularda hizmet veriliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır