kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Baliç tezgahı
F.Bahçe'yi 15 milyon dolara ikna edemeyen İspanyol kulübü, Baliç için Lüksemburg Yüksek Mahkemesi'ne başvuruyor. Real Madrid, bu iş için Bosman'ın avukatı Dupont'la anlaştı

F.Bahçe'nin yıldızı Baliç'in peşinden koşan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul'da sarı-lacivertlilerle masaya oturup anlaşamayan Real Madrid, transferi Lüksemburg Yüksek Mahkemesi'nde çözmeyi planlıyor.

F.Bahçe'nin 25 milyon dolar bonservis istediği Baliç'in sözleşmesinde, "Kontrat sona erdiğinde 9 milyon dolara serbest kalır" maddesini inceleyen İspanyol kulübü, olayı Avrupa Topluluğu ve Yüksek Mahkeme'ye götürecek. Türkiye'nin AT ile Gümrük Birliği anlaşmasını dayanak göstererek ikinci bir Bosman olayını gündeme getirecek olan İspanyollar, Bosman'ın avukatı Dupont ile temasta...

Real sıkıştırmak istiyor
İspanya'da Real Madrid'in yayın organı olarak bilinen AS Gazetesi'nin, "F.Bahçe ya gelecek sezon FIFA'nın belirleyeceği çok düşük bonservise razı olacak; ya da bu sezon Real Madrid'in önerdiği bonservis ücretini kabul edecek" ifadesini kullanması, Real'in stratejisinin göstergesi olarak yorumlandı.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Profesyonel Futbolcular Derneği eski Başkanı Adnan Sezgin de "Yüksek Mahkeme'den Real Madrid lehine çıkacak bir karar sonrası, Baliç 2000-2001 sezonunda İspanya'da oynamaya başlar. F.Bahçe ile İspanyol ekibinin bonserviste anlaşamaması durumunda da, FIFA bonservis ücretini belirler " diye konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır