kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Tutti-Frutti dayağı
SAMSUN'DAKİ Kavak Merkez Sağlık Ocağı'nda görevli bir hemşire, gece nöbetinde Tutti-Frutti adlı kırmızı noktalı şovu izleyen odacıdan kanalı değiştirmesini isteyince tokat yediğini iddia etti. Odacı Şakir Ünver'in başını duvara çarptığını da ileri süren 25 yaşındaki hemşire S.U, durumu İl Sağlık Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı'na bildirince soruşturma başlatıldı.

9 yıl boşuna uğraştı
ORHAN Gencebay, 9 yıl süren dava sonunda Harika Kasetçilik'i 20 milyon lira tazminata mahkum ettirdi. Tazminat, mahkeme masrafları ve faiziyle birlikte 200 milyon lira tutuyor. Gencebay, 1990'da "Hayat Kavgası", "Aşk Pınarı", "Sen de Bizdensin" ve "Sev Dedi Gözlerim" parçalarının kendisine ait olduğunu öne sürerek firmaya dava açmıştı.

Tebernüş KİREÇCİ (SHA)

Prens hasta
LUCIANO Pavarotti'nin Kosova ve Guatemala'daki çocuklar yararına düzenlediği konsere son anda katılmayan Michael Jackson'ın oğlunun hasta olduğu öğrenildi. Geçen Cuma yüksek ateş, bilinç kaybı ve titreme şikayetleriyle hastaneye kaldırılan iki yaşındaki Prince Michael Joseph Jr'ın enfeksiyon kaptığı belirtildi. Jackson'ın basın sözcüsü Jonathan Morrish, küçük Jackson'ın son bir yıl içinde üç kez enfeksiyon kaptığını belirterek, "Michael tüm kalbiyle konsere katılmak istedi. Ancak ateşler içinde yanan oğlunu bırakmaya içi el vermedi. Bunu tüm anne babalar anlayacaktır" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır