kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sibel Tüzün kazıttı
Eski popçu yeni rock'çı Sibel Tüzün, yine imaj değiştirdi.

İlk çıkışını Sezen Aksu besteleriyle yapıp, hamam kiliplerinde bütün güzelliğiyle boy gösteren Sibel Tüzün geçtiğimiz yıl eşi Levent Candaş'tan etkilenerek rock müzik yapmaya başlamıştı. Kendi prodüksiyon şirketinden, uzun siyah rastalı saçlı imajıyla, yüzükleri, abartılı makyajıyla, 'Hayat buysa ben yokum bu yolda' gibisinden protest şarkılar içeren bir albüm yayınlamıştı. Bu 'rocker' klibiyle Fransız müzik kanalı MCM'de de kendisine sık sık rastladığımız Tüzün, anlaşılan bizi yine şaşırtmaya karar verdi. Zirâ atv'de yayınlanan 'Bay Turnike' yarışma programına, kazıttığı saçlarının tepesine eklettirdiği at kuyruklu saç modeliyle katıldı.

Kolundaki dövmeleriyle de dikkat çeken Tüzün konuklar arasında oturan Yalçın Özden ile tartıştı. Özden'in saçları hakkındaki yorumuna sinirlenen Sibel Tüzün, şarkısını bitirdikten sonra komedyenin önüne giderek, "Sizin gibi espri anlayışı olan insanlar olduğu sürece bu ülke bir yere gidemez!" diye konuştu.

Sibel Tüzün daha sonra yeni 'imajı' hakkında, "Bu benim yaşam biçimim. Bu tür yaşam ne zamandan beri içimde vardı. Ama baskılar nedeniyle yaşayamıyordum. İlk defa böyle bir şansı kendime tanıdım. Bu saç modelimle kendimi Amazon kadınları gibi hissediyorum. 7'den 70'e herkesin izlediği bir programda bu tür şeylerin ima yoluyla espri malzemesi yapılmasına tahammül edemem" dedi. Bülent İPEK


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır