kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hediyeli Mac
BİLKOM tarafından düzenlenen bir kampanya çerçevesinde, 27 Haziran tarihine kadar yeni Power Macintosh G3 modellerinden herhangi birisini 17" Studio Display ile birlikte alanlara, bir adet dahili Zip sürücü ve bir adet dahili modem hediye ediliyor.

Eğer sadece PM G3 satın alınırsa, o zaman seçime bağlı olarak bir adet dahili Zip sürücü ya da bir adet iç modem hediye ediliyor. Şirket yetkilileri, hediye teslimlerinin kampanyanın sonuçlanmasından sonra 90 gün içinde yapılacağını açıkladılar.

Her çantaya imdat
ALMAN Telekom kurumu birkaç gün önce Microsoft'la ortak olup dev bir altyapı yenileme çalışmasına girmişti. Şimdi de İngiliz Telekom'u, abonelerinin başı belaya girdiğinde acil yardım istemelerini kolaylaştırmak için bir çalışma başlattı. Buna göre normal telefonlara, cep telefonlarına ve hatta el çantalarına imdat butonu konulacak. O düğmeye basıldığında birkaç saniye içinde acil yardım istenen nokta uydulardan alınan GPS sinyalleri yardımıyla belirlenecek ve o noktaya en yakın sivil savunma ekibine mesaj ulaştırılacak. Darısı bizim Telekom'un başına.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır