kapat

27.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kaza değildi
Bindiği bisiklete çarparak 11 yaşındaki Ali Ateş'in ölümüne neden olan Serdar Kısacık'ı otomobildeki Z.G. ve G.Ç.'nin ifadesi yakalattı

Gaziantep korkunç bir olaya tanık oldu geçtiğimiz ay. 22 yaşındaki Serdar Kısacık, Muhammet Ateş ile Ali Ateş adlı 11-12 yaşındaki amca çocuklarının bisikletine arkadan çarpıp kaçtı. Ali hemen öldü. Muhammet yaralandı. 5 Mayıs 1999 tarihinde tutanaklara basit bir trafik kazası olarak geçen olayın ardındaki dehşet, günler sonra tanık ifadeleriyle ortaya çıktı. Çocuklar kaza kurbanı değildi, Serdar Kısacık "heyecan yaşamak" için bilerek çarpmıştı. Bunu, o gün Serdar Kısacık'ın okulu "kırmaya" ikna ettiği 19 Mayıs Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Z.G ile 16 yaşındaki G.Ç'nin vicdan azabıyla yaptıklar itiraflar ortaya çıkardı. Otomobildeki diğer yolcular 15 yaşındaki S.S, 16 yaşındaki G.U ile 22 yaşındaki Emin Özen de doğruladı. Genç kızlar ömür boyu unutamayacakları olayı şöyle anlattılar:

Çocuklara bilerek çarptı
"Serdar bisikletli çocukları gösterip 'Bakın ben bu çocuklara çarpacağım' dedi ve hızını arttırdı. Delirmiş gibiydi. 'Şimdi size inanılmaz bir macera yaşatacağım' diyordu Çarptıktan sonra 'işte böyle çarpılır' diye bağırdı."

Dinleyenleri dehşete düşüren bu açıklamalardan sonra Serdar'a yapılan suçlamanın "nev'i" değişti. Suç artık "taammüden adam öldürmekti" ve 48 yıl hapis cezası gerektiriyordu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır