kapat

21.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA.. KISA.. KISA..

* Sigorta acentalarına SFS kolaylığı
SFS-BrokeBase yazılımı günümüzde bir veya birden fazla sigorta şirketi ile çalışan acentelarin tüm işlemlerini bir bilgisayardan takip etmelerini sağlayarak acentelere büyük kolaylık sağlıyor. SFS-BrokeBase, sigortacılık sektöründe rekabet ortamında öezellikle birden fazla sigorta şirketi ile çalışan acenteler için etkin bir çözüm olarak tanımlanıyor. Aynı müşteriye birden fazla şirketin poliçesinin satıldığı durumlarda müşteri cari takibine olanak veriyor.

* Frıto-Lay Türkiye pazarını büyüttü
Patates ve mısır cipsi üretimi ile Türk tuzlu çerez pazarının lideri konumunda bulunan Frito-Lay Türkiye ürün güvenliği ve hişyen uygulamalarında Avrupa'da kendi alanında en iyi fabrika seçildi. Lay's, Ruffles, Doritos ve Cheetos markalarının üretici firması Frito-Lay Türkiye Şubat 199'da yüzdeç 73.8 olan pazar payını Mart 1999'da yüzde 77.1'e yükseltti. Frito-Lay Türkiye geçtiğimiz yıllarda sahnip olduğu 'Patates ve mısır cipsi üretiminde Avrupa'nın en hijyenik fabrikası' ünvanının daha yüksek bir derece ile yineledi.

* Bursa'da İnsan kaynakları zirvesi
Türkiye'de insan kaynaklarının önemi her geçen gün artıyor. Bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan Bursa İnsan Kaynakları Zirvesi 13 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. SFS-MAN zirve sırasında İnka İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kordina İş Yönetim Paketi'ni tanıtacak. İşte İnsan'ın sponsorları arasında yer aldığı zirve Yordam Danışmanlık tarafından gerçekleştirilecek. 13 Mayıs perşembe günü başlayacak zirve Butim Konferans salonunda yapılacak.

* İzmirli mühendisleri yazılım tanıtımı
Kurumsal kaynak planlaması alanında faaliyet gösteren Baan'ın Türkiye organizasyonu, 29 Nisan'da İzmir Makine Mühendisleri Odası'nda düzenlenen seminerde ERP çözümlerini tanıttı. Baan Türkiye danışmanlarından Haluk Tekin'in bir sunum yaptığı seminerde, endüstri mühendislerine, işletmelerde etkin kaynak planlaması ve yönetimini olanaklı hale getiren Baan ERP yazılımları tanıtıldı.

* Otel'lere 21.Yuzyıl teknolojisi
Türkiye'dre lider kuruluşu OMNİ, Türk konuk ağırlama sektörünü ağırlama sektörünü, otellerini en büyük sorunları arasında yer alan minibar kaçaklarını ortadan kaldıran AMS Otomatik Minibar Sistemi ve otel odalarında çağın en gelişmiş iletişim sistemlerini kullanma imkanı sunan ComTelco Sistemleri ile buluşturuyor. Otel odalarına çoraptan kravata her türlü ürünün satılabileği marketlere dönüştüren AMS Otomatik Minibar Sistemi ve otel odalarında dünyayla iletişimi daha kolay, hızlı ve etkin hale getiren ComTelco Sistemleri, İstanbul Çırağan Sarayı'nda ve Ankara Merit Altınel Oteli'nde OMNİ tarafından düzenlenen semirlerle tanıtıldı.

* Pazarlama gurusu Türkiye'ye geliyor
Pazarlama Stratejileri ve Davranış Bilimleri otoritesi Dr. Tony Alessandra Türkiye'ye geliyor. 1976 yılından bu yana 200'in üzerinde sunum yapmış olan Tonya Alessandra'nın devamlı müşterileri arasında AT&T, American Honda, Coca Cola, General Motors, IBM, Marrıott, Baxter, Audi, Bristol, Chase Manhattan Bank gibi dünya devleri bulunuyor. Kendi eğitim ve danışmanlık firmasının yanısıra, satış ekipleri için otomasyon ve iş dünyası için software çözümleri üreten ve satan InContact Systems adlı firmanın da Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Tony Alessandra aynı zamanda Strictly Business adlı TPN/Primestar network talk show programının da yöneticiliğini yapıyor. Sunumlarını dinleyen insanların etkileme konusundaki yeteğini olağanüstü olan Alessandra 'Meetings and Coventıons dergisi tarafından ABD'nin en çok pozitif elektrik yayan 10 konuşmacısından biri seçildi. Alessandra aynı zamanda Amerika'daki Ulusal Konuşmacılar Birliği'nin Speaker's Hall Of Fame ödülünü de kazandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır