kapat

21.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Geçen yıl gibi olmaz
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Yönetimin bize ekonomik garanti vereceğine inanıyorum. Yıldızlarımızı satarsak nasıl hedef büyülteceğiz? Biz takviye yapmak istiyoruz" uyarısında bulundu

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında yarın başkan ve yönetim kuruluyla bir toplantı yapacaklarını ve gelecek sezonki durumun bu toplantıda netlik kazanacağını söyledi.

Kulübün yaşadığı mali darboğazla ilgili olarak sadece netlik istediğini söyleyen Terim, "Artık bir şeyleri değiştirmenin zamanıdır. Belirli hedeflere varmak için ekonomik olarak güçlü olmak zorundasınız. İdari olarak yönetim, teknik olarak da biz ve futbolcularım tavana vuralım, eğer ekonomik olarak güçlü değilseniz çökersiniz. Yönetimin bize o ekonomik garantiyi vereceğine inanıyorum. Ama geçen seneki şartlar olursa o zaman çok zor" diye konuştu.

Yönetimi zorlayacak transferler istemediğini belirten Terim, "Sadece eksik ve gerekli yerlere oyuncu almayı düşünüyoruz. Benim için verilen sözlerin tutulması kadar önemli bir transfer yok. Hedeflerin büyümesinden söz ediliyor. Büyük paralara yıldız futbolcularımızı satacaksak kendimizden vermiş olacağız. Hedefleri büyütmek için onların yanına takviye yapmak istiyoruz" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır