kapat

21.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şeffaf pazar istiyoruz
Birinci Lig'de bitime 2 hafta kaldı. Pazar günü, zirveyi ve düşme hattını ilgilendiren 7 karşılaşma da 17.00'de başlayacak Kamuoyuna bunları naklen izlettirip şaibeye imkan vermemek federasyonun elinde... Haydi, "Şeffaf Pazar"a izin verin!

Birinci Lig'de sezonun bitimine iki maç kaldı. Karabük dışında düşecek iki takım son iki haftada belirlenirken, G.Saray'ın büyük avantajına karşın şampiyonluğu kaybedip, kaybetmeyeceği, Şampiyonlar Ligi'ne gidecek ikinci takımın hangisi olacağı, UEFA Kupası'na hangi takımların katılacağı hep son iki haftada belli olacak.

Böylesine kritik bir dönemde, bu hafta düşmeyi ve zirveyi ilgilendirmeyen iki maç (Kocaeli-G.Birliği, G.Antep-Karabük) dışındaki 7 karşılaşmayı Pazar 17.00'de başlatacak olan Futbol Federasyonu'na düşen bir önemli görev de özellikle düşme hattını kamuoyunun gözü önünden kaçırmamak. Futbol kamuoyu, zirveyi ve ligin dibini ilgilendiren karşılaşmaların TV'den dönüşümlü olarak naklen yayınlanmalarını bekliyor. SABAH da üzerine düşen görevi yerine getirerek Futbol Federasyonu'na bu imkanı tanıması için çağrıda bulunuyor.

Uyarıyoruz... Erzurum-Dardanel, Beşiktaş-Sakarya, A.Gücü-Trabzon, Antalya-G.Saray, Bursa-Adana, Altay-Samsun ve İstanbul-F.Bahçe maçlarının mümkünse hepsi, değilse olabildiğince fazlası dönüşümlü olarak ekranlara getirilsin. Getirilsin ki, kafalardaki soru işaretleri asgariye insin; futbolumuz federasyonun o çok övündüğü şeffaflığa nihayet kavuşsun.

Haydi! "Şeffaf Pazar"a izin verin!


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır