kapat

21.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rezalet
Nazan Öncel, Hülya Avşar'ın programında inanılmaz sözleri ve ilginç tavırlarıyla tam bir rezaletin yaşanmasına neden oldu.

Bu olayı daha önce de yapan Nazan Öncel, Avşar'ın sorularına 'özel yaşamı' olduğu gerekçesiyle sinirlendi. Ama aynı Nazan Öncel, ablasının eski eşi ile evlenirken bir televizyon programını seçmiş ve milyonların önünde nikah defterine imza atmıştı. Son kasetinde şu anda hayatta olmayan üvey babasının tacizini anlatan Öncel, halktan büyük tepki gördü...

Esin ÖVET

Sov dünyası, birbirinden ilginç şovlara (!) sahne oluyor. Bu ilginç şovlardan biri de önceki gün Hülya Avşar Şov'un çekimlerinde yaşandı. Programın konukları Ozan Orhon ve 'Reklam uğruna herşey mübahtır' felsefesini güden Nazan Öncel'di.

Aynı Nazan Öncel iki yıl önce de Hülya Avşar'ın programına konuk olmuş ama çekimin ortasında sinirlenerek stüdyoyu terk etmişti. Sinirlenmesinin nedeni ise Hülya Avşar'ın sorduğu sorulardı. Kendisine Sezen Aksu'ya benzerliği ile ilgili sorular sorulmasına kızan Nazan Öncel, "Artık bu konudan bıktım. Bütün bunlar bana önceden planlanmış gibi geliyor" diyerek stüdyodan çıkmıştı. Hülya Avşar olayı alttan almış ve programın çekimi devam etmişti.

Aynı görüntüler, aynı gerginlik üstelik dozu daha da artmış olarak önceki gün bir kez daha yaşandı.

"Demirden Leblebi" adlı yeni kasetinin promosyonuna başlayan Nazan Öncel, reklam için Hülya Avşar ile olan kırgınlığını unuttu ve yeniden programa konuk oldu. Ancak Hülya Avşar, Öncel'i yine sıkıştırmaya çalıştı ve ablasının eski eşi Tolga Akşit ile yaptığı evliliği sordu. Bunun üzerine Nazan Öncel de "Özel konulara girme. Ben sana Tanju Çolak'la ilişkini soruyor muyum?" dedi.

Oysa Nazan Öncel, konuşmak istemediği evliliğini bir şova dönüştürmüş, yıllarca ablasıyla evli olan Tolga Akşit ile konuk olduğu Cem Özer'in programında nikahlanmıştı.

Hülya'ya sataştı
Hülya Avşar sözü bu kez Öncel'in son albümünde yer alan "Sokarım Politikana" şarkısına getirdi ve "Seni tebrik ederim. Ben bu lafı hayatta söyleyemem." dedi.

Nerede, ne zaman, nasıl konuşacağı belli olmayan Nazan Öncel konukların önünde şovuna devam etti ve "Bu da bir sanat. Yurt dışında böyle şarkılar yapılınca Grammy ödülü veriliyor. Ama biz yaparsak sorun oluyor. Biz bazı şeyleri aşamamışız. Sen bütün insanların önünde elini donuna soktun, mastürbasyon yaptın, o da bir sanat değil mi? dedi.

Hülya Avşar da, Nazan Öncel'in bu çıkışı karşısında "Ben sinema oyuncusuyum" diyerek gerginleşen havayı yumuşatmak istedi.

Programın bitiminden sonra Hülya Avşar ile Nazan Öncel birlikte fotoğraf çektirmek için gazetecilerin karşısındaydı. Gazeteciler Öncel'e, "Hülya Avşar'a kızgındınız. Bir kez daha niçin programına konuk oldunuz?" sorusunu yöneltince Öncel olay yaratan açıklamasını yaptı.

"Hülya bir daha terbiyesizlik yapmaz diye geldim. İki aydır peşimde koşuyorlardı. Daha önce de çağırdılar. Benimle birlikte bir komedyen konuk olacakmış. 'İki yalaka ile uğraşamam' diye gelmedim. Zaten bu programların formatı belli. Bu programlarda yalakalık yapılıyor..." Öncel öylesine dengesiz konuşmalar yapıyordu ki, sonunda basın danışmanının uyarısıyla susmak zorunda kaldı ve apar topar stüdyodan ayrıldı.

Hülya Avşar ise tüm bu yaşananlardan dolayı üzgündü. Avşar, "Bu insanlara nasıl davranacağımı şaşırdım. Onu zorla çağırmadık. Programıma konuk olup sonra da eleştirmesi çok ayıp. Onu hasta bir insan olarak değerlendiriyorum" dedi.

Cinsel tacizi şarkı yaptı
Nazan Öncel uzun süren suskunluğunu geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan "Demirden Leblebi" adlı albümüyle bozdu. Tabii şarkılarının kitlelere ulaşması için reklama ihtiyacı vardı. Ardarda röportajlar yapmaya başladı. Söyledikleri dikket çekiciydi. Ama şarkıları ve şarkılarının sözleri daha çok dikkat çekiyordu. Özellikle "Demirden Leblebi" isimli şarkısı... Bu şarkıda aile içi bir cinsel tacizi anlatıyordu Nazan Öncel.

Hülya Avşar'a özel hayatına girdiği için sert çıkan Öncel, ilginçtir hayatının en özel durumunu; küçükken üvey babasının tacizini şarkı haline getirebiliyordu.

Topluma örnek olması gereken bir kimlikle halkın arasında dolaşan Öncel'in bir diğer şarkısında ise (S....m Politikana) son derece argo sözcükler kullanması tepkilere neden oldu.

Ana-oğul Londra'da
SEZEN Aksu, oğlu Mithatcan ile birlikte Londra'ya gitti. Oğlunun bir okulun sınavlarına gireceğini belirten Aksu, "Mithatcan müziği çok seviyor... Ama müzisyen ya da şarkıcı olmak gibi bir niyeti yok. Çünkü ön planda görünmekten hoşlanmıyor. Bu yüzden işin arka tarafını yani işadamlığı kısmını tercih etti. Çok mutluyum çünkü hayatımı Mithatcan kurtaracak" dedi.

Bugüne kadar hep şarkı söylediğini, işin maddi yönü ile hiç ilgilenmediğini belirten Aksu, "Para işlerimle hep kızkardeşim Müjde yani Müjda Ar ilgilenmiştir. Benim hiç aklım ermez. Eğer Mithatcan bu okulu bitirirse bu işleri devralacak. Yani bundan sonra hayatımı Mithatcan kurtaracak. İnşallah bu sınavı kazanır ve bir an önce okula kayıt olur" diye konuştu.

Böyle şarkı mı olur... ?
Elleri bacaklarımda Geziniyordu anne Babacığım yapma dedim

Bir hayvan gibi soluyordu İki bacağının arasında

Beni mengeneye almıştı.

S.....m Politikana

Albümde dikkat çeken ve Hülya Avşar ile tartışmayı başlatan "Sokarım Politikana" şarkısı ise şu dizelerden oluşuyor;

Aşk kazandı ben kaybettim Alakadar ol ya da olma git Bu formülü hiç tutmadım Yalnız değilsin yanlış yerdesin

Bu hep böyle olur zaten

Sokarım politikana,

Sokarım kızdırma...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır