kapat

11.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kötü anne!
İngiltere çocuklarını İstanbul'da bırakıp Ürdünlü sevgilisi ile kaçan Tracey Nolan'ın tekrar ortaya çıkmasıyla çalkalandı. En çok ilgi çeken de çocuklarını geri isteyen Tracey'nin türban takması oldu

Çocuklarını İstanbul'da bir taksiciye emanet ederek Ürdünlü sevgilisiyle kaçan Tracey Nolan İngiltere'ye dönüp, çocuklarını geri istedi.

Tracey'nin ülkede şaşkınlık yaratan macerası kocasından ayrıldıktan sonra Türkiye'de iki haftalık tatile çıkmasıyla başladı. Tatilde Ürdünlü Abu'ya vurulan Tracey, fırtınalı bir aşk yaşamaya başladı. Ancak çift birinci haftanın sonunda İstanbul'da beş parasız kalınca, Tracey'nin ikisi erkek üç çocuğunu ellerinde bir notla takside terk ettiler.

Ellerinde "Biz İngiliz konsololuğuna gitmek istiyoruz" notuyla kala kalan Çocukların cebinde sadece 400 bin Türk Lirası vardı. İnsaflı bir taksici çocukları konsolosluğa bıraktı. İngiliz yetkililer de ülkelerine geri gönderdi. Çocuklara İngiltere'de ilk başta sahip çıkan bile olmadı. Çocuklar Tracey'nin ayrıldığı üvey babalarının yanına sığındılar.

9 ay sonra
Aradan geçen 9 ayda Tracey çocuklarını ne aradı ne de sordu. Baba Mike Nolan cocuklara bakabilmek için gece işinden ayrıldı ama para yetmez oldu. Bunun üzerine mahalle halkı ve sosyal yardım kuruluşları devreye girdi.

Bütün bunlar olurken ortalıkta gözükmeyen Tracey, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı ve "Çocuklarımı alıp Ürdün'e götüreceğim" dedi. Bir zamanlar eğlence mekanlarının gözdesi olan Tracey Ürdün geleneklerine uyarak başını örtmüştü. Şimdi Daily Mail gazetesinin İngiltere'nin "En kötü annesi" diye nitelendirdiği Tracey'ye tepki yağıyor. Çocukların bakımını üstlenen aileler Tracey'nin çocukları İngiltere'de bile göremeyeceğini söylüyorlar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır