kapat

11.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İngiliz hostes iddiayı kaybedince
British Airways'in hostesi Andrea O'Neill havacılık dünyasında bir ilke imza attı. Uçak mürettebatı ile girdiği iddiayı kaybeden hostes havaalanında çırılçıplak koştu

BRITISH Airways'in Londra-Cenova seferini yapan uçağında bugüne kadar hiç rastlanmayan garip bir olay yaşandı. Mürettebatla iddiaya giren 31 yaşındaki hostes Andrea O'Neill kaybedince soyunarak, uçağın etrafında tur attı.

Erken inmez demişti
Mürettabat ve yolculara beklemedikleri bir göz banyosu sağlayan hostes, uçağın Cenova'ya erken inmesi durumunda soyunacağını söylemişti. Gerçekten de iddianın sonunda Andrea kaybetti. Cenova'ya erken inen uçağın yolcuları uçaktan iner inmez Andrea sözlerine sadık kalarak üzerindeki üniformaları çıkarmaya başladı. Bütün bunlar uçak mürettebatı tarafından alkışlarla desteklendi ve Andrea sütyen ve külot haricinde tüm giysilerini çıkardı.

Şirketin gururu
Daha sonra uçağın arka kapısından havaalanı pistine kadar inen Andrea, Cenova havaalanındaki işçilerin şaşkın bakışları, ıslık ve alkışlarıyla uçağın çevresinde seksi hareketler yapmaya başladı. Soyunuk bir şekilde bir tur atan Andrea daha sonra aynı şekilde yeniden uçağa geri döndü.

Güzel hostes, İngiltere'ye döndüğünde İngiliz basının ilgi odağı oldu ve "Cesur hostes" olarak boy boy resimleri yayınlandı. İngiliz havayolları yetkilileri Andrea'nın bu hareketini normal karşılayarak hiçbir ceza vermediklerini, uçağın zamanından önce inmesinden dolayı gurur duyduklarını belirttiler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır