kapat

11.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yener Dinçmen de özel sektöre geçiyor
Geçen hafta Hazine Müsteşarlığı'ndan emekliye ayrılan Yener Dinçmen'in de, kendisinden önceki müsteşar Mahfi Eğilmez gibi, özel sektöre geçeceği öğrenildi. Bunun için Dinçmen gelecek ay İstanbul'a gelerek bir özel bankanın yönetim kurulu başkanı olarak işe başlayacağı konuşuluyor.

Dinçmen'in bu yeni görevinin de, tıpkı Mahfi Eğilmez de olduğu gibi, Toprakbank'ta olacağı belirtiliyor. Dinçmen'in kafasına emekli olmayı koyduktan sonra taraflar arasında diyaloğun başladığı ve istifadan önce olumlu sonuçlandırıldığı öğrenildi.

Yener Dinçmen, Türkbank konusunda hakkında soruşturmanın devamı kararı alınınca Hazine Müsteşarlığı'ndan emekliliğini istemişti.

Toprakbank'ın yaklaşık bir yıl süreyle yönetim kurulu başkanlığını yapan Mahfi Eğilmez geçtiğimiz Mart ayında bu görevden ayrılmıştı.

Boşalan Hazine Müstaşırlığa atamanın ise hükümet kurulduktan sonra ele alınacağı belirtiliyor. Hazine Müsteşarlığı için adı geçenlar arasında, halen bu görevi vekaleten yürüten Cüneyt Sel ile Ziraat Bankası Genel Mürdürü Selçuk Demiralp bulunuyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır