kapat

PERŞEMBE 15 NİSAN 1999

Geremi Real'de

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "5 milyon dolara Geremi'yi Real'e sattım" dedi. Tek pürüz Geremi'nin İspanya'ya gidiş tarihi

Beşiktaş'ın eski hocası John Toshack, Türkiye'deyken alamadığı Gençlerbirliği'nin Kamerunlu yıldızı Geremi'yi Real Madrid kadrosuna dahil ediyor. Real, Geremi için G.Birliği'ne 5 milyon dolar veriyor. Tek pürüz 23 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'e gidiş zamanı.

Galli hoca, geçtiğimiz sezon sonunda Kamerunlu'yu Swissotel'de 1 hafta saklamış ancak Beşiktaş'a getirememişti. R.Madrid'in Celta yenilgisiyle arayışlarını sürdüren Toshack, çok beğendiği Geremi için kolları sıvadı.

İspanyol yöneticiler ile Gençlerbirliği arasındaki pazarlık sonucunda kırmızı-siyahlılar 5 milyon dolara Kamerunlu oyuncuyu vermeye razı oldular. Arada küçük bir pürüz var. Real Madrid, Geremi'yi hemen istiyor. İspanya'nın ünlü spor gazetesi Marca'da çıkan habere göre Alvaro'nun sakatlığı nedeniyle kadroda bir kişilik boşluk oluştu. Bu durumda İspanyol Federasyonu, transfere izin veriyor.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise transferi doğrulayarak, "Bir oyuncumuzu dünyanın en büyük kulüplerinden birine satmanın gururunu yaşıyoruz. Ancak Geremi'ye sezon sonuna kadar ihtiyacımız var. Bu yüzden de hemen veremeyiz" dedi.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr