kapat
SABAH ONLINE MAGAZIN

PERŞEMBE 15 NİSAN 1999



Melez konuktan barış incileri

ANNESİ İsrailli, babası ise Mısırlı olan melez güzel Isabella Adlern, Nelson mayolarının 1999 katalog çekimleri için Türkiye'ye geldi.



Görüntülü cep

DÜNYANIN ilk görüntülü cep telefonu, dün Japonya'nın Tokyo kentinde tanıtıldı.



Puantiyeli ceza dönemi

Hapishaneler hiçbir zaman çok hoş yerler olmasa da bazı yönetimler, hükümlülerin rahatı ve güveni için ellerinden geleni yapar, hücreleri azami konforla donatırlar.



Hızlı trenden dünya rekoru

Japonya'da geliştirilen ve manyetik kaldırma kuvvetiyle çalışan tren, insanlı deneme sürüşünde saatte 552 kilometre hıza ulaşarak, dünya rekoru kırdı.



Yaşlanmaya dur deyin

Güneş ışığı, çevre kirliliği, sigara dumanı gibi dış etkilerin neden olduğu cilt kırışıklıklarını önleyip onaran yeni bir hap, Avrupa'da büyük ilgi görüyor.



Son Playboy güzeli

Ünlü erkek dergisi Playboy'un Brezilya baskısına poz veren güzel manken Vanessa Lombardi, bütün güzelliğini gözler önüne serdi.



Bahar, alerji mevsimi

Bahar mevsiminde hapşırmaktan mı, yoksa "çok yaşa" demekten mi şikâyetçisiniz? Yoksa sizde ya da yakınlarınızda bahar alerjisi mi var?



Saçın çizgisi

Kuaförlük de değişen dünya ile birlikte kabuk değiştiriyor. Artık kuaförler, saç kesmekten, saç boyamaktan, fön çekmekten daha fazlasını veriyor...



Çıplak yarışa sansür geldi

Amerika'nın en itibarlı üniversitelerinden Princeton Üniversitesi'nde 30 yıldan beri geleneksel olarak düzenlenen "çıplaklar olimpiyatı", üniversite yönetim kurulu kararıyla yasaklandı.



KISA KISA KISA


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakki saklidir)
Bu sayfa YORE Yorum ve önerileriniz icin: editor@sabah.com.tr