kapat

PAZAR 21 MART 1999

Yönetim yumruğu vurdu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticileri maçtan sonra VIP Salonu'nda topladı. 45 dakikalık toplantıda Trabzonspor galibiyetiyle gündemden kaldırılan cezaların uygulanmasına karar verildi

Yıldırım toplantı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sakarya'daki yöneticileri maçtan sonra topladı. Stadın VIP salonunda yapılan toplantıda rafa kaldırılan ceza dosyası ele alındı. Samsun, Karabük ve Galatasaray'a kaptırılan toplam 7 puandan sonra da gündeme gelen ağır para cezaları Trabzon galibiyetiyle ertelenmişti.

Löw ve Rüştü hesap verecek

Fenerbahçe yönetimi kaptan Rüştü ve teknik direktör Löw'den acil olarak bir rapor isteyecek. Ve bu raporlar hafta içindeki yönetim kurulu toplantısında değerlendirilip futbolculara verilecek para cezaları belirlenecek. Taban 25 bin, tavan 100 bin dolar (36 milyar) olacak.

Başkan Yıldırım çok kızdı

Maç öncesi takımın otelinde futbolculara, "G.Saray'ın kaybını değerlendirin. Şampiyon olun, biz hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcuların aldığı yenilgi kadar ortaya koydukları kötü futbola da sinirlendi.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr