kapat

PAZAR 21 MART 1999

Karşılıksız aşk dehşeti

Evlenme teklifine olumsuz yanıt alan genç, kendisini sevmediğini söyleyen kızın babası ile amcasının oğlunu öldürdü. Genç kızı da ağır yaraladı

İzmit, Arslanbey beldesi, dün sabah, bir karşılıksız aşk cinayetiyle sarsıldı. Kocaeli'nin amatör küme takımlarından Sarımeşespor'da futbol oynayan Hidayet Sarıkurt (38), aşık olduğu 22 yaşındaki Nezahat Karagöz ve ailesine evlenme isteğini bildirdi. Nezahat Karagöz'ün "kendisiyle evlenmek istemediğini" söylemesi üzerine çılgına dönen Sarıkurt, sabaha karşı balkondan Nezahat Karagöz'ün evine girdi.

Sevdiğini de yaraladı

Önce Karagöz'ün babası Rasim Karagöz'e tabancayla ateş eden Sarıkurt, sonra da Nezahat'in amcasının oğlu Hüsamettin Karagöz'ü kurşunladı. Öfkeli aşık, silah seslerini duyarak yan odadan çıkan sevdiği kız Nezahat Karagöz'ü yaraladıktan sonra kaçtı.Rasim Karagöz (60) olay yerinde hayatını kaybederken, Hüsamettin Karagöz (25) ağır yaralı olarak kaldırıldığı İzmit Devlet Hastanesi'nde bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Aynı hastaneye kaldırılan Nezahat Karagöz'ün tedavisi ise sürüyor. Polis, amatör futbolcu Hidayet Sarıkurt'un yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı.

Gözde de aşk kurbanıydı

İzmir'de de, geçen hafta 20 yaşındaki Gözde Uluç ile annesi Bahar Uluç, başlarına sıkılan tek kurşunla öldürüldüler. Cinayeti, Gözde Uluç'un ayrılmak istediği erkek arkadaşı Mustafa Hacıömeroğlu'nun işlediği ileri sürüldü. 4 ay önce askerliğini yaptığı Van'daki birliğinden firar eden Hacıömeroğlu'ndan hâlâ bir haber alınamadı.

EMRE YILDIRIM (SHA)


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr