kapat

PAZAR 21 MART 1999

Topla bildiriyi al altını

Adana Defterdarlığı'nca, vergiyi sevdirmek ve bilinçli mükellef kitlesi yaratmak amacıyla, "Vergi Haftası"nda "altın promosyonu" uygulanacak.

Vergi bilincini kitlelere yaymak amacıyla bir hafta sürecek çeşitli etkinlikler çerçevesinde uçaktan atılacak imzalı ve mühürlü bildirilerden 20 adet toplayan vatandaşlara, 26 Mart 1999 Cuma günü Menderes Spor Salonu'nda düzenlenecek "Maliye Şenliği'nde" altın dağıtılacak.

Adana Defterdarı Kemal Sağ, yazılı açıklamasında, "Sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin mükellefe ve tüketiciye sevdirilerek bilinçli bir kitle yaratılması" amacıyla, 22-28 Mart 1999 tarihleri arasındaki "Vergi Haftası"nın çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi. Defterdar Sağ, ekonomik kalkınmanın en önemli unsurunun vergi olduğunu belirterek, "Bu nedenle mükelleflerin yükümlülüklerini zamanında, severek ve bilinçli bir şekilde yapmaları gereklidir" dedi. Hafta süresince, konferans, panel ve toplantılar, sportif etkinlikler, ağaç dikimi, bilgi, resim ve şiir yarışmaları düzenlenecek.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr