kapat

POLITIKA
POLIS
EKONOMI
MAGAZIN
DIS HABER
SPOR
ARKA KAPAK
YAZARLAR
BIZIM CITY
SIZINKILER
SARI SAYFALAR
YANSIYAYIM
ARSIV
TURKCE
Latin 5
MacRoman
TemelASCII
FONTLAR

SABAH GAZETESIHAVA DURUMUBORSA-DOVIZYORE

PAZAR 21 MART 1999

REKOR
Doktor Oktar Babuna'ya "Hayat eli" uzatanların seferberliğine Alman doktorlar da katıldı. Alman ekip, bir gün içinde 5 bin kişiye doku testi yapacak

KAN kanseri illetinden kurtulabilmek için saniyeleri sayıyor Doktor Babuna. Ve onunla, onun adına başlatılan hayat yarışına baş koyan onbinlerin arasına, Alman doktorlar da katıldı. Almanlar, zamandan hınç alırcasına bir hızla, Çarşamba günü tam 5 bin kişiye doku testi yapacak, 10 saatte sonuçları alacak. Tek istekleri, ona uyabilecek dokuları taşıma olasılığı yüksek mümkün olduğunca fazla göçmen vatandaşa test yapabilmek. İşte başladı yarış ve hayat mutlaka kazanacak.

REFİK DURBAŞ

'Füzeyi hak ettiler'
Başkan Clinton, Sırplar'ın kesinlikle vurulacağını işte bu sözlerle ilan ettiSIRP lider Slobodan Miloseviç'in yardımcısı "NATO bombalarını beklemekten başka yapacak bir iş yok yok" deyince dünya ayağa kalktı. Clinton "Sırplar NATO füzelerini hak ediyor" diye konuştu.

Sinema eleştirmenlerinin beğenmediği ihya oluyor!
Bunlar "Eşkıya" filmini hiç beğenmemişti.. Üç milyon insan seyretti.. "Herşey Çok Güzel Olacak" filmini de sevmediler.. Bir milyon seyirci topladı daha da toplar.. "Propaganda"yı da beğenmediler.. Belli ki bu film de milyonu aşacak..

SELAHATTİN DUMAN'IN YAZISI

Çok konuşmak
Hangi kanalı açarsanız açın. Türkiye konuşuyor. Şu futbola bakın, kâfi.

Kaleci, konuşuyor, santrofor konuşuyor, yönetici, malzemeci, Başkan, As Başkan... herkes konuşuyor.

Mikrofonu kime uzatırsanız uzatın. İstemem diyen yok. Şartlar ne olursa olsun... nefesinin yettiği yere kadar Türkiye konuşuyor..

RAUF TAMER'İN YAZISI



© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakki saklidir)
Bu sayfa YORE Yorum ve önerileriniz icin: editor@sabah.com.tr