kapat

PAZAR 14 MART 1999

Şen ve Küçük komitede

Divan Kurulu toplantısında belirlenen 7 kişilik komitede Ali Şen, Vefa Küçük, Tahir Perek, Erdoğan Şenay, Hüsnü Çil, Murat Özaydınlı ve Gürbüz Arıburun görev aldı

7 red oyu çıktı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu, 27 Şubat'taki Genel Kurul'da alınan karar doğrultusunda Şükrü Saracaoğlu'nu yenileme projesine kaynak bulacak komiteyi belirledi. Çalışmaları yürütecek olan 7 kişiden oluşan komite, 7 red oyuna karşılık, büyük çoğunlukla kabul edildi. Komitede eski başkan Ali Şen ve aynı dönemin yöneticisi Vefa Küçük de yer aldı.

2 ay para arayacaklar

Divan Kurulu, komitede bulunan isimlere birer tebligatla kararı bildirecek. Komite üyeleri de, bunun ardından gerekirse alt kurullar da oluşturarak bağış toplamak için düğmeye basacak. İki ay sürecek olan bağış toplama işleminin sonunda elde edilen gelir, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı yenileme projesinin başlaması için ilk adımın atılmasını sağlayacak.

Ergüder gerginliği

Toplantı sırasında, Orhan Ergüder'in, "Siz kimsiniz ki para topluyorsunuz. Para toplamak için izin alınmalı. Elimize makbuz alıp sokaklarda para toplayamayız" sözlerine başkan Aziz Yıldırım, tepki gösterdi. Bunların genel kurulda görüşüldüğünü hatırlatan Yıldırım, "Biz Fenerbahçe'yi temsil eden insanlarız. Gelişi güzel işler yapmayız" ifadesini kullandı.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr