kapat

PAZAR 14 MART 1999

'Şikeciler sussun'

Hasan'ın doping testinin pozitif çıkmasına F.Bahçe'den gelen tepkiye Cimbom'dan sert yanıt.. Hattat ve Erzen, "Geçen yıl Şeker maçında şike yapanlar mı spor ahlakını öğretecek?" dediler

Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Hasan Şaş'ın doping testinin pozitif çıkması sonrası Fenerbahçe yönetiminin açıklamalarına sarı-kırmızılılardan sert tepki geldi.

Ateş Ünal Erzen, "Geçen sezon Şekerspor maçında şike yaparken yakalananlar Galatasaray'a spor ahlakı öğretemezler. Bu olayı tüm Fenerbahçe Kulübü'ne mal etmemiştik. Hasan olayında tedavi amacıyla alınmış bir ilaç var, o kadar" derken, Osman Hattat da, "Şike yaparken suçüstü yakalananlar ahlak dersi vermesin. F.Bahçeliler'in konuşmaya hakkı yok" açıklamasını yaptı.

Futbolcular da Hasan'a sahip çıktı. Hakan Şükür, "22 yaşındaki milli bir oyuncuyu yakmaya çalışıyorlar" derken, kaptan Bülent "Oynamayacağı maçta niye doping yapsın. Olay, doktor hatası" dedi. Fatih Terim de, "İki Hasan daha bitirseler bizi yolumuzdan çeviremezler" ifadesini kullandı.

G.Birliği maçı için Ankara'ya giden sarı-kırmızılılar uzun bir aradan sonra ilk kez tam kadro olacak.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr