kapat

PERŞEMBE 25 ŞUBAT 1999

Tarkan'dan 'Avrupai klip'

Tarkan, şarkılarının kliplerini de artık 'Avrupa Ligi'ne göre çekiyor. 'Şıkıdım' için Avrupa piyasasına göre çekilen yeni klipte 200 kişi rol alıyor; yönetmen de bir Fransız

'Oynama şıkıdım şıkıdım' şarkısına 4 yıl önce çektiği klipte, sesinin dışında seksiliğini de ön plana çıkartan atletiyle şarkı söyleyen, güzel sarışın bir kadınla dans eden Tarkan, şimdi, aynı şarkıya 200 kişilik figüran ordusunun yer aldığı bir 'süper prodüksiyonla' bambaşka bir klip çekiyor.

4 yıl önce yeni çıkan albümünün ilk klip çalışması için kamera karşısına geçen Tarkan, şimdi de Prag'da ikinci kez bu şarkının klibini çekti. Stüdyo içinde çekilen klipte Tarkan, bir arabanın içinde şarkısını söyleyen ünlü bir sanatçıyı canlandırıyor. Tarkan etrafını ise 200 kişini kuşatarak hareket etmesini engelliyor.

İki farklı klip iki yönetmen

Son derece hareketli görüntülerin yer aldığı klip mart ayının ortalarında gösterime girecek. 4 yıl önce Türkiye'de Metin Arolat'ın çektiği seksi klibin ardından şimdi de Fransız yönetmen, Yannick Saillet'in çektiği farklı klip çok dikkat çekeceğe benziyor. İki gün süreyle hiç aralık vermeden çekilen klip sonrasında Tarkan sonuçta çok memnun, mutlu ve huzurlu olduğunu söylüyor.

ESİN ÖVET


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr