kapat

ÇARŞAMBA 07 EKİM 1998

Fazla uzağa kaçamadı

İstanbul'da eczacılık yapan Semra Çakır, Eskişehir'de bisikletli bir çocuğa çarptıktan sonra kaçtı. Çakır tanık ifadesi üzerine, aracını tamir ettirirken yakalandı

ESKİŞEHİR'DE, önceki gün bisikletiyle giden 14 yaşındaki Hüseyin Tekerli, bir bayan sürücünün kullandığı 34 TG 9546 plakalı aracın altında kaldı. Küçük Hüseyin, olay yerinde can verirken, otomobil çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam edip kayıplara karıştı. Ancak polis, görgü tanıklarından çarpan otomobilin plakasını alarak takibe başladı. Ve otomobilin sürücüsü, Sanayi Çarşısı'ndaki bir tamircide yakalandı.

"Aniden önüme çıktı"

OTOMOBİLİ kullananın istanbul Bostancı'da eczacılık yapan Semra Çakır olduğu tespit edildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Çakır, bisikletli çocuğun aniden önüne çıktığını iddia ederek, "Duramadığım için kendisine çarptım. Daha sonra da paniğe kapılıp kaçtım, pişmanım" dedi. Hüseyin'in babası M.Ali Tekerli, "Oğlum çok dikkatli bir çocuktu. Kaldı ki, hatalı bile olsa, çarpıp kaçmaması gerekirdi. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

MEHMET ÇİL


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr