kapat

ÇARŞAMBA 23 EYLÜL 1998

Trabzon silbaştan!

Teknik Direktör Gordon Milne, Fenerbahçe'yi yenerek ligde çıkışa geçeceklerini belirterek "Unutulmamalı ki yeni bir takım kurduk..! Futbolcular arasında uyum sorunu var.. Ancak yavaş yavaş kendimize geliyoruz.. Fenerbahçe karşılaşmasını kazanarak üst sıralara tırmanmaya başlayacağız.. Cuma akşamı seyircimize de büyük iş düşecek" dedi

TRABZONSPOR'DA Milne geçmişe sünger çekti.. İngiliz Teknik Direktör, Fenerbahçe karşısında galip gelerek ligdeki kötü gidişe son vereceklerini söyledi.

Milne bu karşılaşmanın kendileri açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Yeni bir takım kurduğumuzu kimse unutmamalı. Geçiş döneminde başarısız sonuçlar alınması son derece normal" dedi. İngiliz çalıştırıcı futbolcular arasında uyum sorunu olduğunu da kabul ederek, "Ancak yavaş yavaş kendimize geliyoruz. Fenerbahçe maçını kazandıktan sonra bizi kimse kolay kolay tutamaz. Cuma akşamı taraftarlarımıza da çok büyük iş düşüyor" diye konuştu. Bu arada Trabzonspor menaceri Süleyman Hurma, Galatasaray maçında Hakan'ı düşürdüğü için kırmızı kart gören Fenerbahçeli Erol'a sahip çıktı. Hurma genç futbolcunun bu eleştirileri hak etmediğini vurgulayarak, "Eğer Fenerbahçeliler Erol'u istemiyorlarsa, biz onu takımımızda görmek isteriz" dedi. Öte yandan yönetimin yarın futbolcularla bir toplantı yapacağı öğrenildi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr