kapat

ÇARŞAMBA 23 EYLÜL 1998

Dimas solun uzay mekiği

Fenerbahçe için bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Manuel Dimas için Teknik Direktör Löw övgüler yağdırdı. Portekizli'nin sert+hızlı olduğunu belirten Alman çalıştırıcı "Erol'un yerine o olsaydı, penaltı olmazdı" dedi

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Löw'den Dimas'a övgü.. Halen İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Portekizli futbolcunun transferini bitirmek için yönetici Necdet Ersoy dün Torino'ya uçarken, Alman çalıştırıcı "O bizim sol kanattaki uzay mekiğimiz olacak.. Eğer onu Galatasaray maçından önce getirtip oynatabilseydik, belki de o penaltı olayı olmayacak rakibimizi yenecektik" dedi.. Yönetime Dimas'ın yanı sıra birkaç isim daha verdiğini belirten Löw, tercihinin Portekizli futbolcudan yana olduğunu belirtti.

Bu arada dün Torino'ya giden Yönetici Necdet Ersoy, Dimas'ın bonservis sorununu çözmek için Juventuslu yöneticilerle masaya oturdu. İtalyan Kulübü'nün bonservis için Fener'den 3.5 milyon dolar istediği öğrenilirken, Ersoy'un 2.5 milyon teklif ettiği bildirildi..

Aradaki 1 milyon dolarlık fark hallolduğu ve Dimas da kendisine bir yıl için önerilen 1 milyon dolara "Evet" dediği taktirde Portekizli futbolcu bu akşam İstanbul'a gelecek. Yöneticiler Dimas'ın Trabzon'a karşı oynayacağı söylediler.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr