kapat

CUMARTESİ 12 EYLÜL 1998

Yedekler huzursuz

Trabzonspor'da Gordon Milne'in, kiraya verilecekler listesini henüz belirlememiş olması, maç kadrolarına girmeyen futbolcular arasında rahatsızlığa yol açıyor

TRABZONSOR'DA kadroya girmeyi başaramayan futbolcular arasında büyük huzursuzluk yaşanıyor. Teknik Direktör Gordon Milne'in son transferlerle şişen takım kadrosunu eksiltme işini henüz yapmaması ve bu nedenle takımda kalıp kalmayacakları belli olmayan oyuncular rahatsızlık içinde.

Yönetimin, Milne'e sormadan Altay'dan transfer ettiği Ünsal ile Murat, İngiliz hocanın kendilerine bir kez bile şans vermediğini belirterek "Biz buraya oynamak için geldik. Ancak kadroya alınmıyoruz. kalıp kalmayacağımızın belli olmaması bizde stres yaratıyor. Bu da verimimizi düşürüyor. Konunun bir an önce netleşmesini istiyoruz" diyorlar.

Futbolcuların durumları hakkında bilgi almak için başvurdukları Genel Menacer Süleyman Hurma da genç oyuncuların sorularını yanıtsız bırakıyor. Hurma, "Bu konudaki kararı Milne verecek. Şu anda kimin kiraya verileceğini ben de bilmiyorum. Bu konu hafta içinde netlik kazanacaktır" diye görüş belirtti.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr