kapat

CUMARTESİ 12 EYLÜL 1998

Madonna fırtınası

MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Muhteşem törenin yıldızı, tam 6 ödül birden alan Madonna'ydı

1998 MTV Müzik Ödülleri, Amerika'nın Los Angeles kentinde düzenlenen hayli renkli bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 15'ncisi düzenlenen ödül töreninin yıldızı, 6 dalda birden ödül kazanan Madonna oldu.

Son albümü "Ray Of Light" ile tekrar müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü yıldız, "Ray" adını taşıyan parçasıyla "En İyi Video Klip" ödülü dahil tam 5 ödül aldı. Bu yıl anne olması ve 40 yaşına basmasının etkisiyle imaj değiştiren ünlü yıldız, "Frozen" parçasıyla da ödüle layık görüldü.

Gecenin bir başka yıldızı ise ünlü rapçi Will Smith'ti... "Just The Two Of Us" adlı parçasıyla En İyi Erkek Sanatçı, "Gettin Jiggy Wit It" adlı şarkısıyla da En İyi Rap Parçası ödülünü alan Smith, teşekkür konuşmasını oğluyla birlikte yaptı.

Politika yaptılar

"En İyi Film Videosu" ödülünü ise "Armegeddon" filminin soundtrack albümünde yer alan "I Don't Want To Miss A Thing" adlı parçanın sahibi Aeorosmith'e gitti. "Video Özel Ödülü"nün bu yılki sahibi ise Beastie Boys grubu oldu. Teşekkür konuşması yapmak için sahneye gelen grup üyelerinden Adam Yauch, Amerikan dış politikasını eleştirmekten geri kalmadı. Yauch, "Amerika Sudan ve Afganistan'ı bombalamamalıydı. Şiddete şiddete karşılık vermemeliyiz" dedi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr