kapat

ÇARŞAMBA 02 EYLÜL 1998

Zoraki balayı!

Sürpriz nikahın ardından eşi Sinem ile İstanbul'a dönen Baliç, evinin gazetecilerce kuşatıldığını görünce, geceyi Suadiye Oteli'nde geçirdi

ALİ KEMERTAŞ/TÜRKAN GENÇ (SHA)

Fenerbahçe'ye rekor bir ücretle transfer olan Boşnak futbolcu Elvir Baliç, Bursa'da kıyılan sürpriz nikahın ardından, 19 yaşındaki eşi Sinem Özütamer ile birlikte İstanbul'a döndü. Genç futbolcunun aracı yol boyunca gazeteciler ve televizyon ekipleri tarafından takip edildi. Baliç, basın mensuplarını atlatabilmek için gaza basınca ciddi kaza tehlikeleri atlattı. Yaşananlar, bir yıl önce Paris'te paparazzilerden kaçarken hayatını kaybeden Prenses Diana ile sevgilisi Dodi'nin başına gelenleri hatırlattı.

Baliç, İstanbul'da da takipten kurtulamadı. Evinin önünde yüzlerce gazetecinin beklediğini gören Elvir Baliç, geceyi Suadiye Oteli'nde geçirdi. Sinem-Elvir Baliç çifti, evlerine sadece 100 metre mesafedeki otelde planlamadıkları bir balayı gecesi yaşadı. Baliç, sabah saat 11.30'da kalktı. Eşi ile birlikte kahvaltı yaptı. Otelden evine geçti. Evinin önünde babası tarafından karşılanan Baliç'i, menajeri Suat Karaliç de yalnız bırakmadı. Genç futbolcu, Bosna Milli Takımı'nın kampına katılmak için ülkesine dönecek. Eşi ise İstanbul'da kalacak.

"Çok heyecanlıydılar"

Sürpriz nikahı kıyan Haluk Yakut, SABAH'a konuştu. Törene 20 kişinin katıldığını söyledi. Sinem Özütamer'in bir hafta önce kendilerine başvurduğunu belirten Yakut, gelinin şahidinin Turhan Kemal Batmaz, damadın şahidinin ise yakın arkadaşı Çetin Deniz'in yaptığını açıkladı. Yakut'a göre genç çift çok heyecanlı ve gergindi. Baliç'in babası töreni baştan sonra video kamerayla kaydetti. Sinem oldukça gösterişli bir gelinlik giydi. Baliç ise smokin içinde çok şıktı. Genç çift, törenden sonra üzerlerini değiştirerek dışarı çıktı. Anne ve babası ayrı olan Sinem, Maksem'deki evde yalnız yaşıyordu. Genç gelinin, çalıştığı Yapı Kredi Bankası'ndan kısa bir süre önce istifa ettiği anlaşıldı.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr