kapat

PAZARTESİ 17 AĞUSTOS 1998

Kartal'da futbolculardan yöneticilere PRİM resti!

Beşiktaş'ta galibiyet primlerinin henüz belli olmaması takım içinde huzursuzluk yarattı. Futbolcular "Paralar ödensin" diye yöneticilere resti çekerken, Başkan Seba ise sistemi Toshack'ın belirleyeceğini ifade etti

SEZONA süper bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta tek sorun prim sisteminin henüz belirlenmemesi.

Üst üste iki galibiyet almalarına rağmen henüz prim ödenmemesi Siyah-Beyazlı futbolcular arasında huzursuzluğa neden oldu. Beşiktaşlılar yönetimin bir an önce prim sistemini belirlemesi ve paraların ödenmesi için yönetime baskı yapmaya başladı. Futbolcuların maç başına prim sistemi istedikleri öğrenildi.

Başkan Sülyeman Sebe ve yönetimin ise prim konusunda Teknik Direktör Toshack'ın raporunu beklediği belirtildi. Yönetimin maç başına 500 milyon liralık prim verilmesinden yana olduğu ama Galli teknik adamın kararına göre rakamın kesinleşeceği ifade edildi.

Öte yandan Beşiktaş'ta iki günlük izinin ardından Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıkları bugün başlayacak.

İki maçlık cezası sona eren Ayhan da bu hafta Siyah-Beyazlı formasını giyecek. Genç futbolcu ilk maçı eski takımına karşı oynayacağı için heyecanlı olduğunu ama Beşiktaş'ın galibiyeti için elinden geleni yapacağını söyledi.

Basın Sözcüsü Cenk Koray, takımına çok güvendiğini belirterek "Birkaç hafta içerisinde zirvede yalnız kalırız. Kartal'ın ayak sesleri duyuldu" dedi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr