kapat

PAZARTESİ 17 AĞUSTOS 1998

Cipine doyamadı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir TIR'a arkadan çarpan İbrahim Erkal, trafik tescil belgesi bulunmayan yeni cipini polislere kaptırdı. Büyük hasar gören milyarlık cip, bir garajda bekletiliyor.

YENİ satın aldığı son model ciple dolaşmak için dışarı çıkan fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal, önceki gün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün gişe çıkışında, yabancı plakalı bir TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle açılan hava yastıkları İbrahim Erkal ve yanındaki arkadaşlarının yara almadan kurtulmasını sağladı. Hemen olay yerine gelen trafik polisi, yabancı plakalı TIR'ın Türk sürücüsü Hidayet Esen'in evraklarını kontrol ettikten sonra, kazaya neden olan İbrahim Erkal'ın yanına giderek evraklarını istedi.

CİPİNİ denemek için ufak bir tur atmak istediğini söyleyen İbrahim Erkal, evraklarının yanında olmadığını söyledi. Bu arada TIR sürücüsü şikayetçi olmadığını bildirince, İbrahim Erkal olayın duyulmadan kapatılmasını rica etti. Ancak cipin plakasız olduğunu ve trafik tescil belgesinin bulunmadığını saptayan polis, Erkal'ın kullandığı son model cipi trafikten men etti. Kazada büyük hasar gören cip, İkitelli Organize Sanayi Sitesi'ndeki TIR garajının bir köşesine çekildi. Garajda bir köşede bekletilen cip, Erkal'ın talebine rağmen henüz geri verilmedi.
MUSTAFA KAYA (SHA)


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr