kapat

SALI 04 AĞUSTOS 1998

Terim'in gözü rekorda

1970 ve 1973 yılları arasında Galatasaray'ın Brian Birch yönetiminde 3 kez ardı ardına şampiyon olduğunu söyleyen Terim, "Benim hedefim bu rekoru tarihe gömmek" dedi. Cim-Bom'un hocası Avrupa Kupaları'nda en güçlü rakibin kendilerine düştüğünü ancak Grasshoppers'ı eleyeceklerini söyledi

TSYD Kupası'nı kazanarak lig ve Şampiyonlar Ligi maçları öncesi moral bulan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, yüzde yüz hazır olmadıklarını söyledi. Terim, "Farklı kazanacağımız Beşiktaş maçını kaybedebilirdik" diye konuştu.

Brian Birch'ün Galatasaray'a 3 yıl üst üste kazandırdığını, bunun bir rekor olduğunu söyleyen Terim "Ben rekorları kırmaktan hoşlanırım, egale etmekten değil. Aslında her başarılı insan da, böyle olmalı. Çünkü verimlilik böyle artar ilerleme böyle olur. Fikrimi açıkça söylüyorum; ben üst üste dört şampiyonluk peşindeyim" dedi.

Türk takımlarının Avrupa'da oynayacağı maçlara da değinen Terim "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, rakiplerini rahatça geçebilirler. Şu anda en güçlü rakibe biz düştük. Kimse Grasshoppers'ı hafife almasın. Geçen sene yaptıkları meydanda. Şu anda da takımlarını geniş ölçüde takviye ettiler" dedi.

Liglerin başlamasına bir hafta kala Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında saldırıya uğradıklarını söyleyen Cim-Bom'un hocası herkesi centilmenliğe davet etti.

Bu arada Cim-Bom'da Altay maçı hazırlıkları başladı. B.Hakan, halsiz olduğu için salonda çalışırken, Tolunay ve Hasan Şaş düz koşu yaptı. Terim, Hasan'ın bugünden itibaren çalışmalara başlayabileceğini, Tolunay'ın ise daha zamana ihtiyacı olduğunu kaydetti. Sağ ayağı şişen Taffarel'e buz tedavisi yapıldı.

Futbolcularının dün sabahki idmanda zorlandığını gören Terim, havalar çok sıcak olduğu için bugünkü idmanı saat 20.00'ye aldı. Cim-Bom'ın hocası, yarın Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakipleri Grasshoppers'in Aaru maçını izlemek üzere Zürih'e gidecek.

Beşiktaş maçında taşlanan Galatasaray otobüsünden 500 milyon zarar olduğu açıklandı.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr