kapat

SALI 04 AĞUSTOS 1998

Milne 1 kişi arıyor

İngiliz hoca, Gaziantep karşısında sahaya süreceği 11'in son adamı için Erdal, Osman ve Okan arasından tercih yapacak

TRABZONSPOR'DA Gaziantepspor kadrosu şekillenirken, 11'inci adam aranıyor. Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Gordon Milne hazırlık dönemin de yaptığı çalışmalar sonrasında ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor maçında sahaya süreceği 10 futbolcuyu Peter, Recep, Ogün, Rada, İskender, M.Zengin, Abdullah, Orhan, Vugrineç ve Campbell olarak belirledi.

11'inci futbolcu için ise 3 aday var. Erdal, Osman ve Okan üçlüsünden birisini daha 11'e dahil edecek olan İngiliz çalıştırıcı tercihini maç günü yapacak.

Bu arada Karadeniz ekibinde Ünsal için yeniden görüşmelere başlanma kararı alındı. Trabzonsporlu yöneticilerin bugün Altaylı idarecilerle bir araya gelerek Ünsal konusunu görüşeceği öğrenildi.

Öte yandan Bordo-Mavililer'in dünkü idmanına sakatlığı süren Ünal ve İskender ile Campbell katılmadı. Wizla Krakow'u izlemeye giden Milne'in de yer almadığı çalışma öncesinde Recep ile Peter Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde kontrolden geçtiler. Tedavileri devam eden sakat futbolculardan Ogün ve Recep'in ise durumunun iyi olduğu açıklandı.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr